Undervisning, træning og kurser

Vi ønsker naturligvis, at I får størst muligt udbytte af jeres løsning. Derfor tilbyder vi undervisning og træning, som sikrer at I bruger applikationernes mange muligheder. Vi tilbyder undervisning på flere forskellige måder. I kan deltage i de programsatte kurser, som oprettes efter behov, men vi anbefaler at undervisningen skræddersyes til netop jeres løsning. Undervisning kan også køres via skærmdeling, hvis der er enkelte medarbejdere, som skal have en genopfriskning i udvalgte funktioner. Kontakt os, hvis du vil høre mere om undervisning og træning.

Programsatte kurser

Vores programsatte kurser oprettes efter behov. Har du et forslag til kursusindhold på et fremtidigt kursus er du velkommen til at kontakte os på 27 15 37 92.
Der er i øjeblikket ingen planlagte kurser

Skræddersyede træningsprogrammer

Vi anbefaler, at jeres undervisning skræddersyes til netop jeres løsning. Det giver stor fleksibilitet og vi har mulighed for at imødekomme jeres ønsker til tid, sted, varighed og frekvens. Kontakt os, og lad os i fællesskab sammensætte det optimale undervisnings- og træningsprogram til jer.

Undervisning via skærmdeling

Har I brug for at give enkelte medarbejdere eller mindre grupper en genopfriskning i udvalgte funktioner, er undervisning via skærmdeling en oplagt mulighed. Kontakt os, hvis I har brug for løbende undervisning via skærmdeling.

Kontakt
Peter Eskelund