IdeLab

Sæt dit præg på fremtidens EnviPortal

EnviPortalen er i konstant udvikling – i tæt samarbejde med vores kunder. Det gør vi for at sikre, at portalen opfylder jeres aktuelle og fremtidige behov. Vi afholder forskellige IdeLab arrangementer, hvor du, sammen med dine kollegaer fra branchen, er med til at nyudvikle og forbedre EnviPortalens moduler.

Deltag i vores temaworkshops

Med jævne mellemrum inviterer vi til workshops i EnviDans IdeLab. Her bearbejder vi sammen et eller flere udvalgte temaer. Som deltager har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens EnviPortal, komme med ønsker og ideer, og være med til at udvikle kravspecifikationer til nye moduler og tillægsmoduler. Har du selv en ide til et tema du gerne vil have bearbejdet, er du også meget velkommen til at kontakte os eller dele din ide med andre i vores IdeBox.

Vil du modtage invitationer til vores workshops?

Så tilmeld dig IdeLab maillisten og du vil få invitationen direkte.

EnviDan afholdt for nyligt en workshop med deltagelse af 4 forsyninger og en entreprenør, hvor temaet var af få klarlagt ønsker til et tillægsmodul omkring grøn pleje i EnviDrift. Vi havde en konstruktiv workshop og der blev udviklet en kravspecifikation til funktionen, hvor deltagerne efterfølgende kunne være med til at følge udviklingen og komme med supplerende ønsker.

Modtag IdeLab invitationer

Vi sender invitationer til workshops, portaldage og andre IdeLab arrangementer til din mailbox.

Antibot Image

Deltag i vores årlige portaldag

Foråret 2018

Hvert år afholder vi vores årlige portaldag, hvor vi inviterer alle interesserede til at bidrage til den fortsatte udvikling af vores portalløsninger. Ud over at få fornyet faglig inspiration, giver dagen ligeledes god mulighed for at møde og udveksle erfaringer med mange af dine øvrige kollegaer fra branchen.

Vil du være med til EnviDans Portaldage? Så tilmeld dig IdeLab maillisten og du vil få invitationen direkte.

Kontakt
Peter Eskelund